Wednesday 24 November 2010

Kadrid

Selle aasta Kadrisandid üllatasid positiivselt. Tundub, et koolides on tehtud tublit tööd või on kaasa aidanud minu varasemate aastate nõudlikkus igasugu santide vastu..?
Igatahes - kostüümid head, kava läbimõeldud, laulud luuletused peas ja teemakohased teadmised olemas. Oli meeldiv õhtupoolik ja sain ka kingituseks mitu klaaskuuli, mis väidetavalt igasugu õnne toovad. Ei tea, kas varasemal ajal ka sääraseid värvilisi kuulikesi jagati aga tühja sellest, ikkagi meeldiv tunne oli.
Laske sisse kadrisandid, Katri, Katri..!

Sunday 21 November 2010

Firenze


....no ei ole nii, et Itaallast väidetavalt enne ühte öösel käima ei saa! Kui ikka kuumad Eesti tüdrukud kella üheteistkümnest soojendustantsudega alustavad siis poole kaheteistkümneks sai tantsupõranda pooleldi täis. Bella 19-64!

Huvitav on, et esimese paari tunni jooksul kõlanud lood olid minu noorusajast ja põnev oli jälgida, et noorem generatsioon teadis neid laule peast. Soovin hetkehittidele sama pikka iga.

Firenzes on novembri alguse kohta suhteliselt jahe ja vihmane aga siiski talutav ilm. Sain ära sõnada, nüüd kukkus kallama nii, et linnakülastuse plaanid lükkuvad pealelõunasse ja istun oma kolme graatsiaga messiruumis rõõmsalt edasi. Melu siin lobiruumis pidi olema nagu sakslaste seebikas „Kirgede torm“ ?! Ei tea, pole ise näinud aga küllap tibid teavad.

Huvitav, miks need kes mingil alal kõige hiljem on alustanud soovivad olla just kõige kõige targemad ja vanemaid tegijaid sellel teemal õpetada. On nende sõpruslinnadega kuidas on aga kõige naljakam kogemus on mul selle sajandi algusest, kui Kreeklased püüdsid mulle, soomlasele ja taanlasele seletada kuidas toimib täiskasvanuharidus? Müstika!

Oli segane sissekanne, neile kes tausta ei tea! Aga, et veel segasemaks asja ajada siis peale hiljutist telefonikõne olen sunnitud poodides ringi vaatama, sest loodetavasti kaugel ei ole aeg, kui pean ostma oma elu esimesed dressid!