Wednesday 13 July 2011

Suvi on poole peal


Viimasest sissekandest on pikk aeg tagasi aga pean oma vabanduseks ütlema, et töid ja tegemisi on olnud niiii palju...

Lõppjärgus on kaks europrojekti, kolmas vahearuande staadiumis, üks algamas ja kaks alles paberil. Rahwateatri proovid ja nüüd etendused on hõlmanud nii palju aega, et isegi Laulu ja -Tantsupeole sain vaid rongkäigu korraldamise ajaks. Jaanipäeva ja Linetantsu Festivaliga suuri muresid polnud, meeskond on super ja seekord on mul väga suur abi olnud vabatahtlikest. Selle nädala lõpus saab toimuma rahvusvaheline pitsinäitus, mille korraldamisel minul on vaid maskoti roll, uuel nädalal alustame suvekursustega ja kuu lõpp päädib Suupillifestivali ning Portselanipäevadega. Augusti alul üks hiigelsuur ja väga rahvusvaheline pulmapidu ja Unetu Noorus.

Siia vahele sellised pisemad tegemised ja tellimustööd, mis avalikkusele silma ei paista aga aega ning energiat võtavad vahel rohkemgi kui sissetöötatud festivali korraldamine.

Aga elan juba puhkuseootuses. Otse Augustiunetuselt suundume koos abikaasaga Riia lennujaama, et võtta suund Milanosse, sealt rongiga Lyoni, külla meie „kolmandale lapsele“- Florianile. Millise programmi ta meie jaoks on valmis sättinud seda me ei tea aga küllap ta tunneb meid piisavalt hästi ja seega ei ahistata meid kirikute külastamisega vaid saame nautida sõprade seltsi ja väga head prantsuse veini otse tootja veinikeldrist.

Küll see elu on ikka huvitav! Kui oleks vaid aega ja raha, et kõige huvipakkuvaga tegeleda.


No comments:

Post a Comment