Tuesday 8 March 2011

Naistepäev ja jõulud

Head naistepäeva kõigile naistele ja vabandan, et teile lilli ei saa tuua!

Olen enda suhtes täheldanud, et lennujaamas aega parajaks tehes on mõnus lisaks arvuti sisu korrastamisele ka oma mõtteid ajaveebis reastada. Pealkirja panin sellele sissekandele esmapilgul kummalise. Oleks võinud ju olla naistepäev ja vastlad, mis sel aastal ühele päevale sattunud, aga mitte vasteldest ei taha ma rääkida vaid ikka jõuludest.

Viimased kümmekond aastat oleme Nooruse Maja kollektiiviga jõule just märtsi alul tähistanud. Omal ajal oli põhjus proosaline- jõuluajal tegime tööd ja siis ei olnud lihtsalt aega ise pidutseda ning miks mitte siis märtsi algus. Liiatigi on märtsi algus oluliselt rõõmsam aeg ja päikegi juba kõrgemalt käimas. Tänaseks on jõuluajal tööd oluliselt vähemaks jäänud ja saaks ka õigel ajal pidutseda aga tava on nii sügavalt juurdunud, et seda muuta pole mingit põhjust.

Seega laupäeval on meil plaanis pidulik jõulueine ja teatrietendus. Loodetavasti on Endla teater Kivirähku kenasti töödelnud ja elamus tuleb jõuluajale vastavalt meeldiv ning meeldejääv.

Mis seal ikka! Lennuk kohe ees ja seega lõpetan. Ehk korjan oma lühikeselt tööreisilt veel mõne elamuse mida teiega jagada.

No comments:

Post a Comment