Friday 11 March 2011

Uuest projektist kah natukene

Uue projekti nimi on Youth Reclaim Community Life ehk erinevate võimaluste pakkumine noortele kaasates neid kultuuridevahelisse tegevusse ja laiendades nende maailmapilti ning sõprussuhteid teiste projektis osalevate riikide noortega. Projekti pikkus on poolteist aastat ja lisaks kohapealsetele tegevustele avaneb kahel noorel võimalus reisida Ljubljanasse ja neljal inimesel Ateenasse ning seda kõike oma ega vanemate rahakoti raudu avamata.


Osalistest. Projektijuht Kreeka, pertnerid lisaks Eestile, Läti, Sloveenia, Itaalia, Türgi ja Saksamaa. Kõik peale Läti ja Sloveenia on ammused tuttavad ja lausa lust oli projekti tehnilised pisiasjad paika reastada. Me olime kogunisti nii edukad, et teine planeeritud poolik tööpäev jäi sootuks vabaks ja saime natuke Berliini kesklinnas ringi vaadata ning täiesti uutest ideedest rääkida.



Sellisel kokkusaamisel tekkivatest uutest kontaktidest on aeg ajalt ikka täiesti uusi tulevikuprojekte sündinud. Võib olla ka seekord on oodata miskeid uusi tuuli meie plaanidesse aga sellest siis kui mõtted selgemad.


Aga juba septembris Sloveeniasse ja järgmise aasta kevadel Kreekasse

No comments:

Post a Comment