Saturday 8 May 2010

EMADEPÄEV

Emadepäev on küll homme, aga tegime juba lastega nende emale emadepäevakingituse täna ära. Kõige parem kingitus on ikka omatehtud kingitus! Oleme pojaga mitu nädalat tegelenud ühe vana kiiktooli restuareerimisega. Kui vahest jälle mõni tööriist puudu oli või katteriidest sentimeeter puudu jäi, siis sai küll kirutud, et 500.- krooni eest oleks vist päris kabeda kiiktooli võinud leida. Materjalid kokku läksid isegi kallimaks ja oma närvidest ma ei räägigi... Aga ise tehtud, hästi tehtud!
No hea küll, kui kiiktool siis kiiktool! Aga miks ta peab just valge olema? Sada korda tuli töö käigus käsi pesta ja ega seegi aidanud. Aga valmis ta sai. Veits kööbakas küll aga tundub, et kingisaaja on rahul. Ta on sellest toolist juba nii pikka aega jahunud, et kui see täna poleks valminud, siis poleks homme vist õige emadepäev olnudki.
Kuna tooli valmimist ei saanud me päris salajas hoida, siis ei pääsenud me ainult sellega, vaid lisaks leidis tütar ägeda üleõlakoti, millega emme saab Aafrikat avastama minna. Seal vaja igasugu varandust kogu aeg kaasas kanda, sest mine sa neid murjameid tea!
Emadepäev on mul vaba päev. Otsustasin, et tööle ei lähe ja teeme parem kodus pannkooke. Ka minu ema lubas läbi tulla ja ise lilled tuua. Küll on hea, et ei pea kulutama nii kiirelt riknevasse ja mittesöödavasse kaupa.
KENA EMADEPÄEVA KÕIGILE EMADELE, KES SATUVAD SEDA JUTUKEST LUGEMA!

No comments:

Post a Comment