Sunday 23 May 2010

Nädal möödas

Esimene tõsisemalt töine nädalavahetus sel aastal on möödas ja tundub, et kogu mu personal on elus! Aitäh! Olite väga tublid!
Neile kes ei tea, siis meie nädalavahetusse mahtus Vabaharidusliidu kolmepäevane koolitus, Koorifestivali Pelgulinna koori majutus, proovid ja hommikusöök, Koorifestivali simman ja õhtusöök 600-le, koertenäitus, Vanalinna koolituskeskuse kaks õppeaasta lõpuaktust, tantsuklubi ja üks pisem sünnipäevapidu. Lisaks kõik igapäevased tegevused.
Ilm oli suurepärane ja tänu sellele saime ka kõigi asjadega hakkama. Kõige rohkem kartsin just Koorifestivali simmanit, sest meie majja 600! inimest lihtsalt ei mahu või kui, siis sama tihedusega, kui sprotid karbis. Aga festivali korraldajad olid oma tiimi palganud parima ilmakorraldaja ja kõik sujus just nii nagu vaja.
Ma imestan, et kuskohast Kaie leidis selle möllu keskel veel aja leiba küpsetada? Nii hea on diivanil lesida, kodus tehtud leiba süüa ja omi mõtteid reastada. Mõnus rammestus on kontides, ei teagi kas saunast või edukalt kulgenud nädalavahetusest. Uuel nädalal uued väljakutsed. Elame ikka väga põneval ajal.

No comments:

Post a Comment